Super praktične zložljive silikonske stekleničke

Can your water bottle fold like this?

https://www.thegrommet.com/que This BPA-free water bottle collapses to take up hardly any space in your backpack, purse, or even fanny pack. The spiraled groove running around que allows the bottle to expand and contract like an accordion. Its dishwasher-friendly, flexible silicone body has a steel drinking rim and cap which creates an air-tight seal and prevents leakage.

vir

Zložljive silikonske steklenice za vodo super rešitev, da smo ustrezno hidrirani, ne glede na to, kam gremo. Steklenice so bile oblikovane za pomoč pri boju proti naraščajočemu številu odpadkov iz plastičnih steklenic.

Zložljive silikonske vodne steklenice se zrušijo na polovico njihove velikosti, ko ste končali s pitjem. Lahko ga vzamete kjerkoli z vami, bodisi na kampu ali pohodniškem izletu.Toda tudi če greste na sprehod, lahko to steklenico napolnite z vodo in jo kasneje skrijete v torbici ali nahrbtniku. Bistvo je, da so te steklenice izjemno vsestranske, prenosne in enostavne za uporabo.

Silikon v kombinaciji s spiralnim dizajnom naredi te steklenice enostavne za shranjevanje tako doma kot tudi, ko ste na poti. Jeklena platišča in pokrovček naredijo steklenice nepredušne in brez puščanja. Še več, rob je dovolj širok, da dodate nekaj ledenih kock na izbrano pijačo.

Presenečeni boste, kako ste živeli prej, brez teh zložljivih silikonskih steklenic. Pomagali bodo ostati hidrirani, prihraniti denar in varčevati okolje. Kaj bi še lahko želeli?

Dodaj odgovor

Trenutno najboljši prenosni prevajalec

Amabrush – prva svetovna avtomatična zobna ščetka